Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tentoonstelling over de architect Robert Magnée in Palace Residence

15 september 2019 @ 15:00 - 17:30

Gratis

Rectificatie door organisator: de tentoonstelling op 10 maart over de architect Robert Magnée in het appartementencomplex Palace Résidence in Hilversum wordt verschoven naar 15 september tijdens de Open Monumentendag!

Op zondag 15 september wordt er vanaf 15.00-17.30 uur een programma gepresenteerd over de architect Robert Magnée (Associee van Dudok) in het mooie appartementencomplex Palace Résidence in Hilversum.

Als u hier bij wilt zijn kunt u zich opgeven bij het Dudok Architectuur Centrum, info@dudokarchitectuurcentrum.nl

Naast lezingen over de architect Robert Magnée en het structuralisme kunt u een kleine tentoonstelling over de architect Robert Magnée bezoeken en krijgt u de gelegenheid om onder begeleiding van een gids het openbare gedeelte van het gebouw en de grote tuin van het appartementencomplex te bewonderen.

Magnée heeft meerdere gebouwen in Hilversum ontworpen waaronder het Palace Résidence. Het appartementencomplex is uniek in zijn stijl. De tentoonstelling en de lezingen geeft u inzicht in de levensloop van Magnée, de betekenis van de samenwerking met Dudok en zijn eigen visie op architectuur.

Als u zich opgeeft voor het programma op 15 september, krijgt u tegen die tijd uw toegangsbewijs en meer informatie over het definitieve programma.

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Dudok Architectuur Centrum
Telefoon:
035 6292372
E-mail:
info@dudokarchitectuurcentrum.nl
Site:
https://www.dudokarchitectuurcentrum.nl