Verslag fietstocht 30juni ’21

Fietstocht door onbekend Hilversum

Op 30 juni kon deze fietstocht die vorig jaar vanwege het slechte werd afgelast, kon vanwege de Corona perikelen nu pas weer georganiseerd worden door de activiteitencommissie. Gelukkig hadden de deelnemers nu geen last van de regen die deze dag overigens veel gevallen is.

Een kleine club fietsers (deels E-bike en deels ouderwets) vertrokken vanaf Gooiland voor een rustige niet geaccidenteerde fietstocht van ruim 1,5 uur. En na afloop werd met een kop koffie gezellig nagepraat over de rit langs veel schoons in Hilversum dat voor velen onbekend is.

Wat hebben we zoal gezien? De gemeentewerf, de Duivenstraat, een binnenplaats met kunst gemaakt door de kinderen van verschillende scholen in het kader van het Dudokjaar.

Vervolgens via onder andere Anna’s Hoeve langs spoorhuis 33 gefietst.

Wie heeft wel eens op de “weg naar het geluk” gefietst. Het klooster de Stads Gods en de beeldengroep van zuster Marie Jose van der Lee en het labyrint van Casella gezien.