Samen voor Hilversum

Wat een onwerkelijke week hebben we met zijn allen doorgemaakt afgelopen week. Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving. De komende tijd zal het ritme van ons dagelijks leven ingrijpend anders zijn. Kwetsbare groepen, zoals ouderen of mensen met chronische ziektes, lopen risico om in de problemen te komen. Maar ook leerlingen die nu via de digitale wereld onderwijs krijgen. Ook in onze wijk, Hilversum Noordwest (postcode 1217) is hulp nodig. Op dit moment is niet duidelijk wie hulp nodig heeft, en daar willen we verandering in brengen.

In Hilversum Noordwest is een burgerinitiatief gestart om de hulpvraag in kaart te brengen, zie de link hieronder. We mogen trots zijn op de initiatiefnemers want er is keihard gewerkt om het voor elkaar te kunnen zijn in deze moeilijke periode. Het is een burgerinitiatief en werken samen met de gemeente en Versa Welzijn.

Om in kaart te brengen hoe het met de buurtbewoners gaat en wie er hulp nodig heeft, zoeken we mensen die in de hele wijk, huis-aan-huis, willen vragen wie hulp nodig heeft. Zodat de aangeboden hulp bij de juiste personen terecht komt. Help je mee? Meld je aan via onderstaande website, en help met het helpen van onze buren.

Samen staan we sterk!

Samen voor Hilversum www.samenvoorhilversum.nl